top of page
NEM CSAK RÖGZÍTJÜK, 
 KÖZVETÍTJÜK IS!

Professzionális eszközökkel rögzítjük és egyből közvetítjük is a nagy nap eseményeit a Facebookon. A rögzített felvételekből pedig egy kreatív highlight filmet készítünk. Ha valaki a távolság, a munkahelye vagy betegség miatt nem tud jelen lenni az esküvőtökön, az általunk közvetített felvételeket élőben nézheti a Facebookon.

Új generációs élmény

Az esküvői videózás területén is új trendek
jelentek meg, ezért bővítettük szolgáltatása-inkat. Ha szeretnétek élőben közvetítjük több kamerával, professzionális szinten az ese-ményeket a saját Facebook üzenőfalatokon is. Ismerőseitek és azok, akik távol élnek vagy nem tudnak jelen lenni, a Facebookon részesei lehetnek az eseményeknek.

Azért vagyunk nektek, hogy a fantasztikus napotokat egy teljesen új szintre emeljük!

A legkorszerűbb technika lehetővé teszi, hogy ma már az online közvetítések költséghatékonyak legyenek, így ez a szolgáltatás nem fogja megterhelni a pénztárcátokat. Nagyszerű élmény azoknak, akik nem lehetnek vagy nem tudnak jelen lenni az esküvőn! Több visszajelzést kaptunk a tavalyi esküvőszezon idején, hogy milyen magával ragadó élmény volt látni Facebook ismerősük esküvőjét élőben.

Zárt csoport!

Ha nem szeretnétek nagy nyilvánosságot, közvetíthetünk egy általatok létrehozott zárt Facebook csoportba is, ahol csak a meghívott tagok nézhetik az élő videót. A zárt csoporton belüli kommentelések, lájkolások nem lesznek nyilvánosak, csak a csoport tagjai láthatják, más ismerőseitek nem. Privát Youtube vagy jelszóvédett Vimeo oldalakon is közvetíthetünk nektek. 

Miért mi csináljuk?

Bárki a násznépből közvetítheti az eseményt élőben a mobiltelefonjával, de az minőségben és élvezhetőség szempontjából kifogásolható lehet. Mi professzionális operatőrök vagyunk, így kiváló hangminőséget és felvételeket biztosítunk az esküvőtökről. Legmodernebb kamerákkal, hangrögzítőeszközökkel filmezünk, hogy egy gyönyörű kisfilmet készítsünk nektek és a közvetítés is élvezhető legyen. A forgatások alatt nem használunk hosszú, zavaró kábeleket, kábelek nélkül a legújabb videótechnikai eszközökkel dolgozunk. Kamerák úgy is lesznek az esküvőn, a live csak “marcipán” a tortán.

Légy exkluzív!

Nem csak egy eseményt rögzítünk, hanem filmet készítünk, amelynek Ti vagytok a főszereplői. Életetek legszebb napját kiváló minőségben nézhetitek vissza. Ha szeretnétek a közvetítések egyből rögzülnek az üzenőfalatokon. Másnap élmény visszanézni a felvételeket, ezt tapasztaltuk már. Szórakozzatok a saját Facebook üzenőfalatokon rögzített felvételeken és kommenteken. Láthatjátok melyik ismerősötök mit kommentelt, hogyan gratulált esemény közben. Folyamatosan rögzítjük a legszebb pillanatokat a készülődéstől akár egész éjjel. Az élő bejelentkezéseket előre megbeszélt időpontban vagy teljesen spontán is tarthatjuk.

bottom of page