SZOLGÁLTATÁSOK

DRÓN

A drónkamera felvételeivel bővíthetem a filmek kreatív vágóképeit. Legyetek rajta ketten vagy a teljes násznép, bámulatos felvételeket tudok rögzíteni drón segítségével. 

VETÍTÉS PROJEKTORRAL

Nagyszerű élmény és meglepetés a násznépnek és a nektek, amikor a lagzin levetítem az aznap rögzített felvételekből egy rövid összefoglaló filmet. Emellett a rokonok vagy ismerősök által készítet kisfilmet is levetíthetem. 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Az esküvői videózás területén is új trendek jelentek meg, ezért bővítettem szolgáltatásaimat. Ha szeretnétek élőben közvetítjük több kamerával, professzionális szinten az eseményeket a saját Facebook üzenőfalatokon is. Ismerőseitek és azok, akik távol élnek vagy nem tudnak jelen lenni, a Facebookon részesei lehetnek az eseményeknek.

CINEMATOGRAPHY

A cinematography jelentése számomra: filmes képi megjelenés, modern kamerák, professzionális hangrögzítés, megtervezett forgatókönyv, kreatív vágás, drón és akár külön napi kreatív videózás. Olyan kamerákat és eszközöket használok, amellyel filmes hatása lesz a kisfilmeknek. 

HIGHLIGHT VIDEÓ

Az online megosztott esküvői videók minősége széles skálán mozog, ám egy dolog közös bennük: valami jelentőségteljes, szívmelengető, vagy megható momentumot közvetítenek. Gondoskodom arról, hogy esküvődről készült rövid film ne pusztán az egyes esemény bemutatása legyen, hanem valódi esztétikai élményben részesüljenek a film megnézői, akárcsak egy romantikus mozifilm.

VIDEÓMEGHÍVÓ, ELŐZETES VIDEÓ

Jegyekoktatás, jegyes fotózás, jegyes videózás... Esküvőtök időpontja hamarosan elérkezik, egy rövid film erejéig mutassuk meg a násznépnek, hogy valami nagy nap van készülőben.  Legszebb, amikor a kinyomtatott meghívón látnak egy pici QR kódot, amely előhívásával videón is megjeleni az üzenetetek, meghívásotok. 

4K ULTRA HD FELBONTÁS

A technika folyamatosan fejlődik, ma már a 4K felbontású kamerák és televízió készülékek egyre népszerűbbek a káprázatos részletgazdagság és a bámulatos képminőség miatt. Évekkel később élvezzétek a felvételek visszanézését a fullHD felbontásnál négyszer részletgazdagabb minőségben.

Bárhol is vagy a világban

Bárhol is szeretnéd megrendezni az esküvőd, elkisérlek oda. Mutassuk meg az itthon vagy külföldön élő rokonaitoknak, ismerőseiteknek az eskűvötök nagyszerű pillanatait, akár élő közvetítéssel is.