top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

DRÓN

A drónkamera felvételeivel bővíthetem a filmek kreatív vágóképeit. Legyetek rajta ketten vagy a teljes násznép, bámulatos felvételeket tudok rögzíteni drón segítségével. 

Drone

VETÍTÉS PROJEKTORRAL

Nagyszerű élmény és meglepetés a násznépnek és a nektek, amikor a lagzin levetítem az aznap rögzített felvételekből egy rövid összefoglaló filmet. Emellett a rokonok vagy ismerősök által készítet kisfilmet is levetíthetem. 

projektor_edited.jpg

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Az esküvői videózás területén is új trendek jelentek meg, ezért bővítettem szolgáltatásaimat. Ha szeretnétek élőben közvetítjük több kamerával, professzionális szinten az eseményeket a saját Facebook üzenőfalatokon is. Ismerőseitek és azok, akik távol élnek vagy nem tudnak jelen lenni, a Facebookon részesei lehetnek az eseményeknek.

CINEMATOGRAPHY

A cinematography jelentése számomra: filmes képi megjelenés, modern kamerák, professzionális hangrögzítés, megtervezett forgatókönyv, kreatív vágás, drón és akár külön napi kreatív videózás. Olyan kamerákat és eszközöket használok, amellyel filmes hatása lesz a kisfilmeknek. 

Retro Bride and Groom

HIGHLIGHT VIDEÓ

Az online megosztott esküvői videók minősége széles skálán mozog, ám egy dolog közös bennük: valami jelentőségteljes, szívmelengető, vagy megható momentumot közvetítenek. Gondoskodom arról, hogy esküvődről készült rövid film ne pusztán az egyes esemény bemutatása legyen, hanem valódi esztétikai élményben részesüljenek a film megnézői, akárcsak egy romantikus mozifilm.

VIDEÓMEGHÍVÓ, ELŐZETES VIDEÓ

Jegyekoktatás, jegyes fotózás, jegyes videózás... Esküvőtök időpontja hamarosan elérkezik, egy rövid film erejéig mutassuk meg a násznépnek, hogy valami nagy nap van készülőben.  Legszebb, amikor a kinyomtatott meghívón látnak egy pici QR kódot, amely előhívásával videón is megjeleni az üzenetetek, meghívásotok. 

4K ULTRA HD FELBONTÁS

4K-UHD-logo-png.png

A technika folyamatosan fejlődik, ma már a 4K felbontású kamerák és televízió készülékek egyre népszerűbbek a káprázatos részletgazdagság és a bámulatos képminőség miatt. Évekkel később élvezzétek a felvételek visszanézését a fullHD felbontásnál négyszer részletgazdagabb minőségben.

Tropical Paradise
Bárhol is vagy a világban

Bárhol is szeretnéd megrendezni az esküvőd, elkisérlek oda. Mutassuk meg az itthon vagy külföldön élő rokonaitoknak, ismerőseiteknek az eskűvötök nagyszerű pillanatait, akár élő közvetítéssel is.

bottom of page