top of page

CSOMAGAJÁNLAT

A csomagajánlatokhoz kérhető opcionálisan a 4K UHD felbontás, a drón és az élő Facebook közvetítés. A csomagajánlatokat az igényekhez mérten tudom nektek bővíteni vagy csökkenteni különféle szolgáltatásokkal.  Mindegyik csomag 12 óra rendelkezésre állást foglal magában, amennyiben több időre lenne szükség egyedi árajánlatot is tudok adni. 

2 OPERATŐR
DRÓN
CINEMATOGRAPHY
3 KAMERA
HIGHLIGHT VIDEÓ

FILMPLUSZ CSOMAG 

Ebben a csomagban operatőr kollégámmal dolgozom együtt, hogy egy élvezetes, gyönyörű, 5-6 perces kisfilmet készíthessünk nektek több vágóképpel és a ceremóniákat is végignézhessétek vágatlanul egy másik, hosszabb film keretében. Így két filmet kaptok, egy rövid kisfilmet és egy hosszabb, teljes verziót. A drón felvételeket tartalmazza az ár. 

1 db 5-6 perces kisfilmet és 1 db 60 - 90 perces videót kapsz tőlem.
Opcionálisan kérhető ehhez a csomaghoz a 4K UHD felbontás.

3 KAMERA
ONLINE KÖZVETÍTÉS

FACEBOOK LIVE CSOMAG 

facebookkep01.png
1 OPERATŐR
1 KÉPVÁGÓ A 
HELYSZÍNEN

Az eseményeket FullHD felbontásban rögzítjük két fix kamerával és egy harmadik mozgó kamerával. A ceremóniákat, a szertatásokat és a lagzit több kameraszögből vágva nézhettek majd vissza. A képvágó  helyszínen vágja a három kamera képét, egyből rögzítve az eseményeket egy eszközön, valamint közvetíti a Facebookon zárt csoportban vagy nyilvános üzenfalon. Az így rögzített felvételeket akár a lagzi után is át tudjuk adni. Opcionálisan kérhető a 4K felbontás.

1 db 60 -90 perces videót kapsz  tőlem

bottom of page