CSOMAGAJÁNLAT

A csomagajánlatokhoz kérhető opcionálisan a 4K UHD felbontás, a drón és az élő Facebook közvetítés. A csomagajánlatokat az igényekhez mérten tudom nektek bővíteni vagy csökkenteni különféle szolgáltatásokkal.  Mindegyik csomag 12 óra rendelkezésre állást foglal magában, amennyiben több időre lenne szükség egyedi árajánlatot is tudok adni. 

1 OPERATŐR
2 KAMERA

FILMCSOMAG - 190.000 Ft

Cinematográfia a fő szempont. Egy 4-5 perces kisfilmet készítek az eseményekről, rólatok és a környezetről, mivel a kiemelt cél ennél a csomagnál egy gyönyörű highlight film, amelynek Ti vagytok a főszereplői. Itt a vágóképezés miatt folyamatosan mozgásban vagyok a kamerával, mint egy fotós, hogy a legszebb felvételeket örökítsem meg. 

1 db 4-5 perces kisfilmet kapsz tőlem. Opcionálisan kérhető ehhez a csomaghoz  4K UHD felbontás.

/Ha most megrendelitek ezt a szolgáltatást a drón felvételeket grátiszként adom hozzá/

2 OPERATŐR
DRÓN
CINEMATOGRAPHY
HIGHLIGHT VIDEÓ

FILMPLUSZ CSOMAG - 290.000 Ft

Ebben a csomagban operatőr kollégámmal dolgozom együtt, hogy egy élvezetes, gyönyörű, 5-6 perces kisfilmet készíthessünk nektek több vágóképpel és a ceremóniákat is végignézhessétek vágatlanul egy másik, hosszabb film keretében. Így két filmet kaptok, egy rövid kisfilmet és egy hosszabb, teljes verziót. 

1 db 5-6 perces kisfilmet és 1 db 60 - 90 perces videót kapsz tőlem.
Opcionálisan kérhető ehhez a csomaghoz a 4K UHD felbontás.

/Ha most megrendelitek ezt a szolgáltatást a drón felvételeket grátiszként adom hozzá/

3 KAMERA
CINEMATOGRAPHY
HIGHLIGHT VIDEÓ
ONLINE KÖZVETÍTÉS

FACEBOOK LIVE CSOMAG - 190.000 Ft

1 OPERATŐR
2 KAMERA
1 MOZGÓ KAMERA
1 KÉPVÁGÓ A 
HELYSZÍNEN

Az eseményeket FullHD felbontásban rögzítjük két fix kamerával és egy harmadik mozgó kamerával. A ceremóniákat, a szertatásokat és a lagzit több kameraszögből vágva nézhettek majd vissza. A képvágó  helyszínen vágja a három kamera képét, egyből rögzítve az eseményeket egy eszközön, valamint közvetíti a Facebookon zárt csoportban vagy nyilvános üzenfalon. Az így rögzített felvételeket akár a lagzi után is át tudjuk adni. Opcionálisan kérhető a 4K felbontás.

1 db 60 -90 perces videót kapsz  tőlem

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now